Autor Tema: FXOpen  (Pročitano 3423 puta)

Van mreže FXModerator

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 5720
  • Karma: 65
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
FXOpen
« poslato: 21.08.2013, 22:11:09 »
FXOpen je globalni forex broker sa centrom smeštenim na Novom Zelandu. Za razliku od mnogih brokera koji su krenuli ovim poslom da se bave iz komercijalnih razloga, FXOpen je svoju priču započeo kao edukativni centar. Tek 2005. godine su pokrenuli priču pružanja usluga forex brokerstva i jedni su od prvih koji su uveli Micro tip računa u svoju ponudu.

Kako jedan od vodećih brokera, pomalo je čudno što tek sada najavljuju STP vrste računa.

Naime, od 2. septembra, svi nosioci Standard vrste računa kod FXOpena će da postanu vlasnici Straight Through Processing vrste računa, a kod onih koji imaju Micro i ECN vrstu accounta - ništa se ne menja.
Da bi stekli utisak koja je to brojka, trenutno imaju više od 220.000 aktivnih standard računa.

Da podsetimo, STP računi vam pružaju mogućnost direktnog pristupa tržištu, tj. broker vaš nalog prosleđuje direktno na tržište gde se on izvršava što vam omogućava dublji pristup likvidnosti, bržu egzekuciju i manju šansu za reqoute-om. Takođe u ovom slučaju broker nije vaš suparnik, tj. vaš gubitak više ne predstavlja njihov dobitak.
Što se tiče negativne strane, možemo da očekujemo malo veće spreadove jer brokerska kuća generiše svoj profit uz pomoć provizije koja je uključena u spread.

Trenutno, FXOpen nudi fiksne spreadove 2-4 pipa na glavnim valutnim parovima, a nadamo se da neće mnogo da narastu od septembra.


Van mreže Lilyuki

  • Newbie+
  • *
  • Poruke: 24
  • Karma: 4
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #1 poslato: 22.08.2013, 00:03:27 »
Cini mi se da imaju problem za Micro racunom.
Naime,ja sma otvorio i standard i Micro,ali na Micro im uopste nema konekcije na metatrejderu.Cudno.
Na standard racunu sve OK.

Van mreže FXModerator

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 5720
  • Karma: 65
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: FXOpen
« Odgovor #2 poslato: 22.08.2013, 07:30:53 »
Cini mi se da imaju problem za Micro racunom.
Naime,ja sma otvorio i standard i Micro,ali na Micro im uopste nema konekcije na metatrejderu.Cudno.
Na standard racunu sve OK.

Proveri kod sebe na koji server se "kačiš", a ako je i to u redo, kontakritaj njihovu podršku slobodno...

P.S. Dobro došao na forum ;)

Van mreže elite44

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 6219
  • Karma: 35
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #3 poslato: 22.08.2013, 08:54:42 »
Cini mi se da imaju problem za Micro racunom.
Naime,ja sma otvorio i standard i Micro,ali na Micro im uopste nema konekcije na metatrejderu.Cudno.
Na standard racunu sve OK.
Na taj micro sto ne mozes,idi na ikonu fxopen na kompjuteru to jeste ekranu desni klik zatim levi klik run administrator zatim levi klik kontinue,zatim logovanje unesi broj racuna paswort i server i probaj se ulogovati.I kod drugih brokera se desava da imaju problem sa logovanjem dva racuna,zato jedan racun logovanje imas sa levim klikom na ikonu ekrana,a taj drugi racun sa desnim klikom na ikonu ekrana se logujes,probaj.

Van mreže montenegro

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 90
  • Karma: 8
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #4 poslato: 22.08.2013, 09:54:57 »
Ponosni vlasnik micro racuna vec 5 godina  :) nikad problem!

Van mreže Lilyuki

  • Newbie+
  • *
  • Poruke: 24
  • Karma: 4
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #5 poslato: 22.08.2013, 10:12:11 »
Neznam,onda kod mene nesto nije u redu,mozda im server ne valja.
Kazem standard radi odlicno,ali micro ne,ponekad se i konektuje ali opet iskoci.

Van mreže elite44

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 6219
  • Karma: 35
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #6 poslato: 22.08.2013, 10:34:17 »
Neznam,onda kod mene nesto nije u redu,mozda im server ne valja.
Kazem standard radi odlicno,ali micro ne,ponekad se i konektuje ali opet iskoci.
iznad montenegrovog posta sam ti napisao kako da pokusas,dali si video moj post i dali si pokusao na nacin na koji sam ti napisao.

Van mreže Lilyuki

  • Newbie+
  • *
  • Poruke: 24
  • Karma: 4
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #7 poslato: 22.08.2013, 12:32:05 »
Aha sad sam video tek tvoju poruku.
probao sam i to nece opet.
Nije meni problem da se logujem.Ja se konektujem na server al je protok mali 17/0kb.
Evo kao sto se moze videti na slici:
http://gyazo.com/bdbe8ac223fe43cbd62f3a36f9964ac0

Van mreže Panzer

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 411
  • Karma: 48
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #8 poslato: 22.08.2013, 14:28:18 »
Uradi sledece:
desni klik na market watch, opcija Symbols , Show All, i onda parovi koji ti budu izlistani, u market watch mogu da se prebace na mesto ya grafikone. Verovatno imas neki sufix na racunu, tipa EURUSDdm ili tako nesto , te parove mozes da trgujes , EURUSD bez toga ne mozes

Van mreže montenegro

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 90
  • Karma: 8
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #9 poslato: 22.08.2013, 16:45:39 »
samo obrisi postojece grafikone i ubaci nove i to je to

Van mreže Lilyuki

  • Newbie+
  • *
  • Poruke: 24
  • Karma: 4
    • Pogledaj profil
Odg: FXOpen
« Odgovor #10 poslato: 22.08.2013, 22:47:59 »
Hvala ljudi.Izbacio sam grafikone i ubacio ponovo,sada radi.
Eur/Usd mi samo i treba... ;)