Autor Tema: POMOC FFROBOT  (Pročitano 1831 puta)

Van mreže sasa70a

  • Poruke: 27
  • Karma: 2
    • Pogledaj profil
POMOC FFROBOT
« poslato: 07.09.2012, 19:54:53 »
Instalirao sam na MT4 ovaj FFRobot. Na chartu mi u gornjem desnom uglu stoji FFrobot sa smajlijem. Uključio sam na gornjem meniju opciju Eksperts Advisors i šta dalje? Kako funkcioniše ovaj robot?

Van mreže Panzer

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Poruke: 411
  • Karma: 48
    • Pogledaj profil
Odg: POMOC FFROBOT
« Odgovor #1 poslato: 07.09.2012, 20:22:06 »
Sta je uopste ffrobot?

Van mreže sasa70a

  • Poruke: 27
  • Karma: 2
    • Pogledaj profil
Odg: POMOC FFROBOT
« Odgovor #2 poslato: 07.09.2012, 20:51:21 »
j*g pa robot :D

pokupio sam ga ovde, instalirao al pojma nemam šta dalje. jel on sam otvara pozicije, samo treba da čekam ili šta?

http://www.pamelagold.com/free.html

Van mreže Panzer

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Poruke: 411
  • Karma: 48
    • Pogledaj profil
Odg: POMOC FFROBOT
« Odgovor #3 poslato: 07.09.2012, 21:04:56 »
stavi ga na parove na kojima trguje, stavi D1 timeframe, gledaj da ti bude smile face na chartu i pusti ga da radi. Neki roboti rade veoma retko zavsno od strategije. Ne iskljucuj platformu tokom radne nedelje. Posto je D1 time frame ne verujem da ce trgovati svaki dan....i ne stavljaj ga na live .
« Poslednja izmena: 07.09.2012, 21:11:33 Panzer »

Van mreže sasa70a

  • Poruke: 27
  • Karma: 2
    • Pogledaj profil
Odg: POMOC FFROBOT
« Odgovor #4 poslato: 07.09.2012, 21:18:53 »
ok tnx :)