Autor Tema: Squared Financial  (Pročitano 24577 puta)

Van mreže Dragon65

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 53
  • Karma: -19
    • Pogledaj profil
Squared Financial
« poslato: 06.07.2015, 22:48:52 »
Stari provereni FX Broker-partner SQUARED FINANCIAL sada dostupan i našim trejderima, gde nema sukoba interesa, nema market makera, niski spredovi, platforma poslednje generacije koja se odlikuje brzinom, preciznošću, izvršenje naloga, dubinom tržišta i visokom kontrolom. Visoka profesionalnost, regulacija, sigurnost sredstava, platforma poslednje generacije svrstava SQUARED FINANCIAL medju sam vrh brokera. Za one koji traže sigurnost sredstava, fer uslove, niske spredove, brzinu izvršenja naloga, likvidnost, profesionalnost, SQUARED FINANCIAL stoji na raspologanju da odgovori na sve zahteve.

Squared Financial Services Limited je osnovana 2005 godine od strane Philipe Ghanm i Georges Cohen. Kompanija je nezavisan broker koji nudi široku lepezu brokerskih usluga sa sedištem u Dablinu i regulisana je od strane Centralne Banke Irske (CBI).

Danas kompanija nudi online tragovanje preko svojih trading platformi uključujući Meta Trader4 i Squared Trader i pruža usluge profesionalnim i institucionalim klijentima. Klijenti Squared Financial-a imaju mogućnost da trguju preko napredne tehnološke ECN solucije povezujući egzekuciju kroz primarna tržišta uključujući najveće tržišne učesnike kao što su (UBS, RBS, Merrill Lynch, Morgan Stanley, Citi etc….)

Primarni cilj kompanije je da pruža stabilnu i profesionalnu uslugu za svoje klijente sa najboljim spredom i visoko naprednim sistemom egzekucije klijentskih naloga koja je prilagodjena različitim stilovima i strategijama trgovanja.

Kako biste proverili i saznali više informacija o regulatoru možete posetiti njihovu stranicu www.centralbank.ie , Squared Financial identifikacioni broj je C39679.

Jedan od najvažnijih primarnih zadataka je odgovornost prema sigurnosti sredstava klijenata, a bitno je da se naglasi da Squared Financial Clearing Partner je čuvena renomirana bankarska institucija Royal Bank of Scotland (RBS).

Kako Squared Financial je regulisan od strane Centralne Banke Irske i tako usklađena prema MiFID regulativama, sredstva klijenata se nalaze na odvojenim računima ili takozvanim (segregated account’s) koja su kompletno odvojena od kompanijskih sredstava.

Kao što smo već naglasili Squared Finncial nudi usluge trgovine na različitim platformama MT4 i Squared Trader što daje klijentima široku lepezu proizvoda uključujući FX valutne parove (glavne, krosove i egzotične), Metali ( Zlato i Srebro ), Sirova Nafta ( Brent i Crude Oil ), CFD’s na Berzanske Indekse ( SP500, EroStoxx 50, Dow Jones, Dax, FTSE100, Francuski CAC ) pored ovih proizvoda takođe nudimo zaseban izbor ukoliko postoji potražnja za dodatanim proizvodima kao sto su CFD’s za vodeće svetske akcije uključujući i White label usluge.

Pored ovoga neki od uslova za trgovinu koje moramo naglasiti su: Leverage 1:100 sa mogućnošću promene na 1:200, Stop Out nivo je 30% i Margin Call 50%. Računi mogu biti otvoreni u različitim valutama: USD, GBP, EUR, CHF, JPY, NZD, CAD, SGD, AUD. Što se tiče opcija za deponovanje i povalačenje sredstava trenutno se nudi Wire transfer i Skrill.

Cene se kotiraju na 5 decimala i spredovi su variabilni. Squared prosečni spredovi na glavnim valutama su:

EURUSD 0.3
GBPUSD 0.7
USDJPY 0.3
USDCHF 1.0

Gore navedeni spredovi su varijabilni spredovi tokom normalnih uslova na tržistu.
Za otvaranje računa možete direktno da se obratite Squared Financial ili njihovim predstavnicima u Srbiji radi komunikacije na srpskom/hrvatskom jeziku:

Andrija Knežević Skype: : andrija_knezevic

Mob: +381621105700
Tel: +381113835800
E-mail: trading@silverbellcap.com

Van mreže Dragon65

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 53
  • Karma: -19
    • Pogledaj profil
Odg: Squared Financial
« Odgovor #1 poslato: 30.09.2015, 12:21:55 »
Probajte platformu, prijavite se za tamičenje i zabavite se kod jednog od najboljih borkera na svetu koji spada u prime to prime brokere.


http://squaredfinancial.com/en/cee

Van mreže aleksandarmfx

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 365
  • Karma: 7
    • Pogledaj profil
Odg: Squared Financial
« Odgovor #2 poslato: 31.10.2015, 23:25:44 »
jer gotovo takmicenje ja sam dobio spisak rezultata verovatno svbih prijavljenih ali na mejlu sta se desava dalje
Momentum counts.