Autor Tema: WallStreet 3.8  (Pročitano 17101 puta)

Van mreže angerfist

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 52
  • Karma: 13
    • Pogledaj profil
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #105 poslato: 22.01.2013, 05:36:18 »
Verovatno je doslo do toga da je sam konvertovao :) u J.Mada Boga pitaj zasto.Posto je MT4 u pitanju,onda je jezik MQL4 a posto je win XP onda je u pitanju kombinacija C/C++/Visual Basic.Probao sam dosta EA-a.I samo je jedan davao znake zivota i to onaj sto dodje uz MT-MACD.Posto sam imao par verzija MT-a izbrisao sam sve i instalirao samo jednu verziju MT4,ali opet stoji J.Mada nije ni bitno na kraju krajeva.Hvala na pomoci :)

Van mreže shirbazo

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 93
  • Karma: 7
    • Pogledaj profil
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #106 poslato: 08.02.2013, 12:04:56 »
Poz

Da li ti je microsoft os ? ako je linux znam gde ti je problem

Van mreže angerfist

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 52
  • Karma: 13
    • Pogledaj profil
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #107 poslato: 09.02.2013, 17:53:22 »
E,da,ispostavilo se da je Nenad bio u pravu.Doslo je do konvertovanja ":)" u  "J".Zahvaljujem se Nenadu,kao i svim ostalima koji su pokusali da pomognu.ARIGATO! :D

Van mreže NenadPavlov

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Poruke: 393
  • Karma: 43
    • Pogledaj profil
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #108 poslato: 09.02.2013, 20:12:34 »
Zato smo tu. yes
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže RichieRich

  • Poruke: 23
  • Karma: 4
    • Pogledaj profil
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #109 poslato: 21.11.2013, 10:32:00 »
Jel može neko ponovo da postavi neki link za download ovog robota ili tako nešto

Van mreže FXModerator

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 5644
  • Karma: 65
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: WallStreet 3.8
« Odgovor #110 poslato: 24.11.2013, 23:54:17 »